PROMOSI SET SAUNA 2016

MEGASALES SET SAUNA 2016


SELAMAT DATANG KE LAMAN MIKA BEAUTY & SAUNA.

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada para pelanggan yang setia bersama kami.

Pelanggan yang dihormati,

Jika anda ingin :
Membuat pertanyaan tentang product?
Membeli dan menempah product?
Membuat temujanji untuk melihat dan mencuba product?
Sila hubungi kami terus ke 019 250 7737/010 283 2606
Atau menerusi email / borang yang disediakan.
Maklumbalas dari anda amat dialu-alukan bagi meningkatkan lagi perkhidmatan kami serta mempermudahkan anda berurusan dengan kami...

Terima kasih.. Sokongan anda amat kami hargai !

DAPATKAN PROMOSI MEGA MIKA BEAUTY SEMPENA PERAYAAN YANG AKAN MENJELMA.


***** EXCLUSIVE SILVER WHITE STEAM SAUNA *****
HARGA PROMOSI RM 309
(Harga asal RM 350)
























Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain
(luar satin, tengah fiber layer, dalam pvc tahan panas & kalis air)

Kandungan setiap set

Sauna tent (home sauna)3 Lapis
Periuk sauna (steamer cooker)
Paip PVC untuk rangka sauna
Percuma Herba Sauna
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma serai wangi
+
Kerusi RM 19



Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia : RM25
               

Pelan Bayaran Ansuran / COD

sms/hubungi talian 0122800351

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.









***** EXCLUSIVE RED PORTABLE STEAM SAUNA *****
HARGA PROMOSI RM 299
(Harga asal RM420)

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN





































Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain (luar satin, tengah fiber, dalam pvc tahan panas & kalis air)


Kandungan setiap set
Sauna tent (3 Layer )
Periuk sauna (steamer cooker)
Beg untuk sauna tent
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma Herba
Beg sauna -Boleh digunakan untuk travel.sgt mudah

Remote



Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia : 25



Pelan Bayaran Ansuran / COD

sms/hubungi talian 0122800351

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.

......................................................

***** EXCLUSIVE LUX PINK STEAM SAUNA *****
HARGA PROMOSI RM 319
(Harga asal RM 390)

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN












































Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain (luar satin, tengah fiber, dalam pvc tahan panas & kalis air)

Kandungan setiap set

Sauna tent (home sauna)3 Lapis
Periuk sauna (steamer cooker)
Paip PVC untuk rangka sauna
Percuma Herba Sauna
Percuma Pot Penyebar Wap & Pipe
Percuma Pengurut Kaki
percuma remote



Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia : 25


Pelan Bayaran Ansuran / COD

sms/hubungi talian 019250 7737

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.





.

......................................................

***** EXCLUSIVE EZY INFRARED SAUNA *****
HARGA PROMOSI RM 630
(Harga asal RM690)

JAMINAN SELAMA SATU TAHUN























Cara pemasangan yang mudah

Kualiti kain yang baik. Diperbuat dari 3 lapis kain (luar satin, tengah fiber, dalam pvc tahan panas & kalis air)

Cara yang paling mudah untuk bersauna! Cuma pasangkan pada plug dan terus boleh bersauna.

Kandungan setiap set

Sauna tent
Panel pemanas infrared
Pengurut Kaki
Remote
Kerusi Mudah Alih
Warranty Selama SATU TAHUN


Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia : RM20
Sabah Serawak : RM90



* Penghantaran melalui post untuk set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.


***** HERBA SAUNA (TERAPI SAUNA) *****
HARGA PROMOSI RM 10
(Harga asal RM17)















FUNGSI HERBA SAUNA IALAH :

Menyingkirkan toksin dalam badan
Menyembuhkan luka selepas bersalin
Mengurangkan resdung
Menyegarkan badan
Menghaluskan kulit
Menyingkirkan lemak


Kandungan herba dr tumbuh-tumbuhan terpilih yang bagus digunakan untuk kecantikan kulit,detox dan menguruskan badan.

CARA MENGGUNAKANNYA
Masukkan 1 uncang ke dalam pot herba sauna yang berwarna hitam .
(*yang terletak dibawah kerusi) jika anda membeli sauna lama yang tiada tempat khas untuk herba bolehla diletak terus ke dalam periuk sauna.


***** PATI SERAI WANGI *****
HARGA PROMOSI RM 20.00
(Harga asal RM25)


















1 botol : RM 20

Nama Botani
Cymbopogon nardus (L.) rendle
Nama lain
Sereh wangi (Indonesia), Citronella (Inggeris)
Famili
Graminae

Pengenalan

Tanaman Serai Wangi (Cymbopogon nardus) dipercayai berasal sama ada dari Selatan India atau Sri Lanka. Serai Wangi juga tumbuh liar di kebanyakan negara di Asia Tropika, Amerika dan Afrika. Di Malaysia, serai wangi biasanya ditanam di halaman rumah sebagai tanaman dapur dan kebelakangan ini terdapat beberapa pengusaha yang berminat untuk menanam serai wangi bagi menghasilkan minyak patinya. Serai wangi ialah sejenis tanaman rumput yang tinggi dan mempunyai rimbunan daun yang lebat. Ia boleh tumbuh sehingga 1.0–1.5 m. Daunnya bersifat tirus, panjang sehingga 70 – 80 cm dan 2 – 5 cm lebar. Ia berwarna hijau muda, kasar dengan urat yang selari dan mempunyai aroma yang lebih kuat jika dibandingkan dengan serai makan. Serai wangi jarang berbunga dan hanya berbunga bila sudah cukup matang iaitu pada peringkat umur melebihi 8 bulan.

Khasiat dan Kegunaan
Dari segi ubatan tradisional serai wangi digunakan untuk rawatan selepas bersalin dan pening kepala. Caranya adalah dengan menggunakan air rebusannya sebagai mandian atau dibasahkan kepala dan dilapkan pada seluruh badan. Ia juga banyak digunakan dalam menghasilkan minyak urut untuk mengatasi masalah kebas-kebas, lenguh-lenguh, gigitan serangga dan kembung perut. Bagaimanapun di kebanyakan negara serai wangi ditanam khas untuk pengeluaran minyak patinya. Serai wangi menghasilkan minyak pati yang dikenali sebagai `citronella oil’ di pasaran antarabangsa. Minyak sitronela mengandungi dua bahan kimia penting iaitu sitronelal dan geraniol. Sitronelal dan geraniol amnya digunakan untuk bahan dasar pembuatan ester-ester seperti hidroksi sitronelal, genaniol asetat dan mentol sintetik yang mempunyai sifat lebih stabil dan banyak digunakan dalam industri wangi-wangian. Hidroksi sitronelal penting untuk sabun dan minyak wangi yang berharga tinggi, manakala mentol untuk bahan dasar ubat batuk, ubat gigi dan pencuci mulut.



Semenanjung Malaysia : RM5
Sabah Serawak : RM10


COD

sms/hubungi talian 019250 7737

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.

......................................................

***** SAUNA PANT *****
HARGA PROMOSI RM 85
(Harga asal RM99)



FUNGSI SAUNA PANT
Sauna pant ( seluar sauna) ini amat berkesan jika ia digunakan untuk mengempiskan perut & mengecilkan paha. Selain daripada itu ia juga memberi kebaikan dari segi kecantikan dan kesihatan.
Kecantikan
Mencantikkan kulit
Mengempiskan perut yang buncit
Dapat menjadikan tubuh lebih kemas dan membentuk semula pinggul secara semulajadi
Lepas Bersalin
Mengecutkan perut, rahim, paha,
menyembuhkan luka-luka dalaman, serta menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas.
Pelangsingan Badan
Membakar lemak (sehingga 600 kalori),
mencairkan selulit dari luar sama seperti berjogging sejauh 5km
berkesan untuk menguruskan badan.
Tungku moden (elektronik)
Kesihatan
Mengurangkan kesakitan anggota badan,
sakit urat, sendi, sengal-sengal tulang,
menghilangkan tekanan dan perehatan otot.
meningkatkan sistem kardiovaskular dan sistem imunisasi badan.
menghilangkan toksik dalam badan seperti aluminium, cadmium, lead dan mercury.
meningkatkan tahap metabolisme, melancarkan pengaliran darah,
memecahkan lemak yang berlebihan, mengurangkan penyakit jantung, strok dan darah tinggi serta anti-penuaan.


CARA-CARA MENGGUNAKAN SAUNA PANTS
Untuk menggunakan sauna pant ini, dinasihatkan untuk memakai seluar cotton pada sebelah dlam terlebih dahulu. Jangan pakai sauna pants ini tanpa sebarang lapik. Seluar cotton akan berfungsi untuk menyerap peluh yang akan keluar apabila memakai sauna pant tersebut.
Pakai SAUNA PANTS dalam keadaan yang selesa (baring atau berdiri). Jangan duduk atau meniarap kerana ini akan mendatangkan masalah kepada alat sauna.
Jangan gunakan losyen atau seumpamanya ketika menggunakan SAUNA PANTS
kerana pori-pori akan terbuka luas dan boleh menyebabkan reaksi pada kulit. (allergi/gatal2)
Digalakkan minum minuman panas spt air suam. Elakkan minum minuman sejuk.
Jangan gunakan SAUNA PANTS sekurang-kurangnya 2 jam selepas makan.
Untuk mendapatkan kesan terbaik, pakai SAUNA PANTS untuk 50 minit pada satu masa.



***** SLIMMING BELT MASSAGER AND HEAT *****
HARGA PROMOSI RM 199(Harga asal RM268)








Specifications

2 Power Motors 5 speed level
10minute a day
Heating sauna function;
Slimming belt massager
* Twin Power Motor Design. It provides a more balance treatment, thus ensuring a more effective and efficient therapy

* It is equipped with a stand alone heating function designed to allow you maximum flexibility in the choice of features

* Five different speed and massaging style option

* There are two modes for you choose.

* Fashion Portable Bag can let you carry it everywhere

* Auto-timer function of 10 minutes for all modes

* It can help you achieve the figure you are targeting with its slimming function. It would be more effective along with health food, exercise, simple and normal life style

* It can assist in a basic toning of your body with its unique oscillating movement

* It aids the process of digestion with its variable speed and intensity. Encourage better blood circulation around the points of contact and reduce muscles fatigue
Input: AC100-240V /50-60Hz
Output: DC24V 2A
Power Consumption: Max. 48W



Semenanjung Malaysia : PERCUMA
Sabah Serawak : RM15


Pelan Bayaran Ansuran / COD

sms/hubungi talian 019250 7737

* Pesanan melalui Pos Penghantaran set sauna hanya akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.





***** TUNGKU MODEN ATAU TUNGKU ELEKTRIK *****
HARGA PROMOSI RM 25(Harga asal RM30)






Sukar mencari tungku bagi digunakan sewaktu didalam pantang selepas bersalin?
Anda tidak suka menggunakan tungku batu yang boleh menyebabkan tilam dan kain terbakar akibat dari batu menjadi terlalu panas?
Anda inginkan tungku yang selamat digunakan sewaktu didalam pantang selepas bersalin?
Kini anda tidak perlu risau lagi. Penyelesaiannya kini ada dengan TUNGKU MODEN!
Sudah menjadi amalan dikalangan masyarakat Melayu untuk bertungku sewaktu didalam pantang selepas bersalin. Tungku yang digunakan biasanya dari batu sungai yang berbentuk bulat. Namun begitu di zaman moden ini agak sukar untuk mendapatkan batu sungai lagi. Ditambah pula, jika ada batu sungai untuk bertungku, ia perlu dipanaskan diatas api dan dibalut dengan kertas dan kain sebelum boleh digunakan bagi mengelakkan dari batu membakar baju dan kulit (kerana ia sangat panas) dan juga agar kepanasannya bertahan lama.
Begitu juga dengan tungku herba yang dipanaskan dengan cara stim (wap). Panas tungku tidak bertahan lama dan memerlukan masa yang agak lama untuk memanaskan tungku agar ia benar-benar panas sebelum boleh digunakan.
Tungku moden ini sangat sesuai digunakan sewaktu didalam pantang selepas bersalin untuk memanaskan bahagian badan seperti :

Tapak kaki
Bahagian perut
Pinggang
Bahagian punggung
Belakang badan
Mana-mana bahagian badan yang terasa sengal dan sakit

Sememangnya tungku moden ini adalah pengganti yang sesuai bagi tungku tradisional. Bukan itu saja, Tungku Moden ini juga boleh digunakan untuk :

Ibu / wanita yang baru lepas keguguran
Demam dan lemah badan
Digunakan sewaktu senggugut bagi meredakan sakit perut
Meredakan kembung perut
Dituam pada bahagian yang bengkak (contohnya terseliuh) untuk meredakan bengkak
Sememangnya kami sentiasa ingin menawarkan yang terbaik kepada anda pelanggan kami.
Berikut adalah ciri-ciri menarik tungku moden berbanding tungku batu (tungku tradisional) dan tungku herba

Ciri-ciri
Tungku Moden
Tungku Batu (Tradisional)
Tungku Herba
Cara untuk memanaskan tungku
Menggunakan Elektrik
Menggunakan api dapur
Menggunakan cara mengewap (stim)
Tempoh untuk memanaskan tungku
5 ke 8 minit
10 minit ke 15 minit
Sehingga 20 minit
Panas tungku tahan selama
1 jam 30 minit ke 2 jam
30 minit ke 1 jam (jika dibalut dengan kertas yang tebal
15 ke 20 minit sahaja
Berat Tungku
1.6 kilogram. Tungku seberat ini sesuai untuk ibu yang baru bersalin kerana mudah untuk diangkat. Berat tungku moden juga tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan.
Berat tungku batu bergantung kepada besar tungku. Makin besar, makin beratlah terasa tungku itu
Sangat ringan. Malahan bagi sesetengah individu, mereka perlu menekan tungku ke bahagian badan yang perlu ditungku agar terasa panas tungku.
Lain-lain ciri istimewa
Boleh diletak pada bahagian badan yang ingin dipanaskan tanpa perlu dibalut dengan kertas. Cukup dengan meletakkan tungku diatas pakaian yang anda sedang pakai sahaja
Mesti dibalut dengan kertas bagi mengelakkan kulit melecur dan baju terbakar kesan dari panas batu


Tidak membakar dan merosakkan pakaian anda
Tungku batu perlu dibalut dengan kertas dan kain yang tebal. Namun begitu, jika batu terlalu panas, ia tetap membakar kertas dan kain yang membalutnya. Pengalaman saya sendiri sewaktu didalam pantang selepas bersalin, cadar dan tilam sedikit hangus kerana batu yang dijadikan tungku telah dipanaskan dengan lama dan menjadi terlalu panas sehingga membakar kertas dan kain yang membalutnya.. kemudian membakar tilam dan cadar tempat saya meletakkan tungku tersebut


Selamat digunakan
Jika terlebih lama tungku dipanaskan, batu boleh pecah.


Mudah dibawa kemana-mana - anda boleh gunakannya sewaktu bekerja pejabat. Jadi ia sangat sesuai digunakan oleh mereka yang baru keguguran dan tidak mendapat cuti sakit yang lama



Kandungan didalam tungku ialah cecair yang menyerap dan memerangkap haba

Kandungan didalam tungku ialah campuran herba yang mengeluarkan bau

Bahagian luar dibalut dengan kain yang tebal dan tahan lasak



Oleh kerana sebab-sebab diatas, kami mencadangkan agar anda menggunakan tungku moden untuk memanas dan melegakan badan terutama selepas bersalin.




TIP KURUS DAN SEHAT DI HARI RAYA YANG BAKAL MENJELMA


Tidak lama lagi bulan puasa akan menjelma.Hari Raya pun akan tiba.Pasti ramai yang berusaha dengan gigih untuk cantik dan slim kan.
Mika Beauty nak bagi berkongsi Pehtua la kan.senang je.Lagi2 pada yang baru lepas bersalin atau mengalami masalah berat angin dan lemak air. Tak perlu makan ubat atau ke pusat rawatan menguruskan badan.Hanya di rumah anda ..Sangat2 Privacy dan berbaloi2.

Langkah Pertama :
Rebuskan Air,Halia,Asam Jawa,Bawang Putih,Pandan ,Daun Sireh & Gula Merah.
Minum la hangat2 ye..
Khasiatnya :
Melancarkan peredaran darah, buang angin,, menghangatkan badan, menyahkan toksin melalui peluh mahupun pembuangan.

Langkah Kedua :
scrub badan dengan Dead Sea Salt scrub Ginger / scrub cristal. Biarkan selama beberapa minit.Kemudian lap dengan tuala yang telah dibasahkan dengan air suam.


Langkah ketiga :
Sapukan Slimming Hot Gel atau Slimming Ampoule/anti selulit di kawasan lemak degil, wrapla badan supaya ia lebih meresap dan membentuk tubuh badan (firm)

Langkah keempat :
Masuk kedalam sauna.Lakukan selama 15-20 minit atau sambung semula dalam 10-15 minit lagi untuk kesan yang lebih



Lihat la perubahan selepas melakukan 4 langkah diatas selepas 2 minggu.Insyaallah berjaya.
Mudah-mudahan usaha Menjadi kurus dan Sehat tercapai dan dapat bergaya tanpa lemak2 yang berlebihan tu kan.Yang penting rajin diamalkan.....Selamat Mencuba !!!



PROMOSI PRODUCT UNTUK DITAMBAH LAGI DALAM SET SAUNA


(Sementara stok masih ada)

SET SAUNA KAMI MEMPUNYAI FREE GIFT YANG BERBEZA-MENGIKUT PROMOSI TERTENTU.DAPATKAN TAMBAHAN PRODUCT UNTUK BERSAUNA DENGAN HARGA YANG PALING RENDAH.

Herba Sauna (bernilai RM10) harga asal 17
Pengurut Kaki (bernilai RM15) harga asal 25
Serai Wangi (bernilai RM20)
Garam Laut (bernilai RM10)
Slimming Hot Gel (bernilai RM15/20/30)
Kerusi (bernilai RM15)harga asal 25
Body Wrapping (bernilai RM19)harga asal 22


(HARGA UNTUK PROMOSI SAHAJA TERTAKHLUK PADA MASA DAN STOCK BARANG)




Thermo Slimming Ampoule &
Ampoule 2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule
*****
HARGA PROMOSI RM 50 (10 botol full set)
(Harga asal /harga pasaran RM 68)





Help break down unsightly fatty deposit. Anti cellulites, improve “Orange Peel” appearance. Promote and speed up “fat burning” process. Shape the body contour with
thermo effect. Improve skin suppleness and elasticity.

Directions :
Apply the Thermo Slimming Ampoule on to body areas have excess fat deposit
such as abdomen, hips, thighs, and arms, gently massage in circular motion
until Thermo Slimming Ampoule is absorbed.

Ingredients :
Aqua, Acefylline Methylsilanol Mannuronate, Sea salt, Hydroxyethyl urea, Glycerin, Capsicum Frutescens Extract, Alteromonas Ferment Extract, Tocopheryl Acetate, Guarana (Paullinia Cupana) Extract, Spirulina Platensis Extract, Soy Isoflavones, Carnitine. Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Methyl nicotinate, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone.


2 in1 Anti Cellulite + Firming Ampoule
2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule is specially designed for fighting rebel zones ofcellulite and re-firming the body. Its non-oily, refreshing texture acts in 3 ways:
1) Lemon Peel Extract – Acts as a natural astringent, antiseptic and bactericide on the skin. It also improves circulation and removes toxins, ensuring optimum circulation.

2) The Algae Extract increase cellular metabolism, while decongesting vegetal extracts help drain tissues.
3) It reinforces support tissues.
Helps to improve and prevent flabbiness, flaccidity and cellulite by re-firming dermis proteins stimulation. It bring back firmness to specific area, toning and shape.



Instructions to use:

Shake before use. Apply morning and evening to the specific areas (buttocks, hips, thighs) in light upwards circular motions. Use together with Beautee Thermo Slimming ampoule for better result.


Ingredients
Aqua, Acefyline Methylsilanol Mannuronate, Hydrolyzed Collagen, Sea Salt, Soy Isoflavones,Algae Extract, Lemon Peel Extract, Butcherbroom Extract, Iodized Hydrolyzed Extensin, Guarana Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis, Bisabolol, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone



Dirumuskhas untuk mengatasi masalah selulit & membentuk badan yang cantik.Digabung khas utk memberikan kesan serentak dalam satu product; iaituAnti-Selulit & Firming. Kandungan Beautee 2 in 1 Anti Cellulite +Firming Ampoule yg tidak berminyak memainkan peranan dalam 3 cara.
KandunganLemon Peel Extract bertindak sebagai natural astringent, antiseptik dananti-bakteria kepada kulit. Kandungan ini juga membantu meningkatkanperedaran darah, dan membuang toxin dalam badan.

Ampoule 2 in 1 Anti Cellulite + Firming Ampoule mengandungi Algae Extract yangsangat penting untuk meningkatkan metabolisme tubuh badan.Beautee 2 in 1 Anti Cellulite +

Firming Ampoule juga sangat efektifuntuk menguatkan tisu-tisu bagi mengelakkan lemak menggelebeh, kulit +lemak yg lembik, selulit dan membentuk dermis protein stimulation.Dipercayai untuk mengembalikan bentuk badan menawan.


*Goncangsebelum guna, sapu disebelah pagi dan petang pada kawasan yang ditargetdengan urutan membulat dan keatas. Gunakan bersama Thermo Slimming Ampoule utk kesan yang lebih menakjubkan.


cara guna:


. Mandi air panas & scrub badan dengan dead sea salt .

-Tujuan mandi air panas & menggunakan scrub ialah supaya, ampoule & slimming cream dapat meresap dengan mudah ke dalam kulit


2. Lap badan sehingga kering.

3. Sapukan ampoule di tempat yang dikehendaki

4. Sapukan chilli cream atau cold cream di tempat yang sama

5. Setelah itu wrap bahagian tersebut dengan body wrap.





Dead Sea Salt Scrub with Essesntial Ginger Oil
*****
HARGA PROMOSI RM 50
(Harga asal /harga pasaran RM 68)



Bahan unik di dalam Pati Hali (Essential Oil Ginger) sungguh mudah menyerap ke dalam kulit dan meningkatkan peredaran darah, mengurangkan ‘angin’ dalam tubuh dan membakar lemak. Garam Laut Mati (Dead Sea Salt) membantu mengurangkan ‘water retention’ dan meningkatkan detoks di dalam badan. Hasilnya dapat dilihat dalam 5minit jika digunakan setiap hari. Gunakan produk pelangsingan seperti Beautee Thermo Slimming Ampoule, 2in1 Anti Cellulite + Firming Ampoule, Chili Cream atau Cool Slimming Solution untuk kesan yang lebih memuaskan.

Cara Penggunaan:
Sapukan sedikit Dead Sea Salt Scrub di kawasan yang di target (perut, peha, pinggul, lengan) urut lembut secara memutar. Bilas badan dengan air. Atau gunakannya sebagai body shampoo utk scrub-kan badan sewaktu mandi.


Dead Sea Salt Scrub with Ginger Essential Oil mengandungi 20 kali lebih mineral dari Garam laut biasa, sangat efektif untuk detoks. Rasanya pahit dan mudah larut). Ia berbeza dengan jenama lain yang menggunakan garam laut biasa yang rasanya masin dan tidak mudah larut. Ekstrak halia yang digunakan pula adalah 100% pati halia dan memberi kesan semulajadi dari halia, berbanding jenama biasa yang hanya menggunakan pati haruman halia sahaja.

Pure Dead Sea Salt Scrub(with Ginger Essential Oil)
Produk yang mendapat sambutan ramai!!
Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) mampu mencerahkan kulit, melancarkan peredarah darah, meningkatkan metabolism tubuh, membuang lebihan angin dalam tubuh, melangsingkan badan!
Produk yang amat terkenal di spa kecantikan, utk sesi mandi lulur atau scrub massage, sungguh effektif. Bagaimana pula anda dirumah? Anda boleh ke spa kecantikan untuk mandi lulur atau scrub massage, TETAPI anda perlukan laburkan masa & wang. 1 sesi mandi lulur menelan belanja RM100 ke atas.

Dengan Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil), anda hanya perlukan 5minit sehari, amalkan scrub ini setiap hari, berkali-kali! dan anda akan nikmati kesannya yang menakjubkan! Hanya RM62/jar!


Ikuti langkah mudah untuk kulit yg lebih cantik, lembut, licin, & sihat! Teknik ini juga digunakan utk Scrub massage, sangat berkesan untuk menanggalkan sel kulit mati, mencerahkan kulit. Penggunaan jangka pangjang, mampu mengatasi masalah pigmentasi kulit, dan mengurangkan berat badan.
MANDI LULUR
1. Sapukan sejumlah Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) ke bahagian badan yang kering. [1sudu memadai utk kawasan perut]
2. Urut memutar di seluruh perut. Gunakan telapak tangan, urut dengan menolak kearah kiri & ke kanan berulang kali.
3. Letakkan sedikit air, teruskan menggosok secara memutar. Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) akan mengeluarkan buih sabun, jadi, anda tidak perlukan sabun mandi lagi.
4. Bilas dengan air.
5. Lap dengan tuala.


Bagi mereka yang mengalami obesiti, dan sukar menurunkan berat badan, atau berat badan static & susah nak turun, anda boleh menggunakan penyelesaian dengan Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil). Juga sebagai detoksin dan meningkatkan metabolism. Teknik rendaman kaki mampu memperbaiki kualiti tidur dan memberi kesan merelakskan tubuh badan.

WATER RETENTION
1. Masukkan 1 sudu Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) ke dalam air panas (pastikan suhu air sesuai utk rendaman kaki)
2. Rendamkan kaki selama 15 minit.
3. Lapkan kaki setelah selesai.



Apakah perbezaan Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) & Pure Dead Sea Salt?
Pure Dead Sea Salt merupakan garam dari laut mati, diimport khas tanpa sebarang campuran bahan2 lain. Pure Dead Sea Salt Scrub (with Ginger Essential Oil) pula telah diadun dengan pati halia yang berkualiti demi mendapatkan hasil yang amat memuaskan.
Penggunaan Pure Dead Sea Salt sememangnya sangat berbeza dengan scrub garam biasa. Pure Dead Sea Salt mengandungi kandungan mineral yang tinggi, sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah yang mengalami masalah sensitivity kulit atau radang pada kulit. Scrub dengan Dead Sea Salt tidak akan merosakkan kulit atau menipiskan kulit, malah menjadikan kulit lebih cantik dan sihat.

Produk yang mendapat permintaan tinggi di PUSAT SPA dan saloon kecantikan.Kini Kami menjual terus kepada anda.





***** PLASTIC BODY WRAPPING *****
HARGA PROMOSI RM 15
(Harga asal RM25)






Wrapping roll berkualiti yang digunakan disaloon pelangsingan. Lebih tahan lasak dan tahan regangan. Sesuai digunakan


*****Trimmer Pinggang
@ Waist Trimmer 4 step *****

HARGA PROMOSI RM 35
free hot gel (small pack)

(Harga asal RM60)

Desigend to burn excess fat for waistline reduction
made of quality neoprene with FAR INFRARED RAY for inner side of the belt
Helps retain body heat and increase perspiration as to create sauna effect
Feel the "burning" effect when using this product.
Four adjustable measurements from 56cm- 96cm as shown in the picture below
Suitable for both man and lady who dream for slim and firm waistline
Tips memakai WT untuk anda:
cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dngan perut anda.
Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan seblm ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akak koyak atau rosak.
Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur
Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental manja(sental secara lembut), bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.
Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.
Ikut peraturan dan cara yg dinayatakan di atas agak anda dapat menggunakan Waist Trimmer dalam jangka masa lama.
Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya2 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)